resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10086
    bana 2015 yazında hissettiklerimi yeniden hissettiren otel işletmecisi. koskoca galatasaray'da başkanlık sırasının bu adama gelmesi üstelik 9 yılda 3 kez seçilebilmiş olmasının mantıklı hiçbir izahı yok.

    https://www.youtube.com/watch?v=JgygXOffZ2o

    güya 1 ay sonra geçeceğimiz tesislerin haline bakın ya. nerden baksan 5-6 ayı falan var buranın adam olması için, yüksek gerilim hattının tam altına yapılıyor bir de tesis. otobana 20-30 metre mesafe var üstelik. ya hepsini geç, işçi yok lan etrafta. 1-2 tane bekçiden başka adam yok inşaatta.

    sırf florya'yı bir an önce elden çıkarmak için koskoca takımı şantiyeye götürecek. florya'dan gelecek parayla bankalar birliği anlaşmasından çıkma işi de hikaye. hikaye derken asıl önceliği kendi parası. verdiği 10-12 milyon €'yu bir an önce kurtarmak için buraya geçmek istiyor, inanın başka sebebi yok bu aceleciliğin. tesislerdeki son durumu anlatan spikerin türkçesi yok lan, bir işin kalitesizliğini daha nasıl aktarırsın ki.

    biz de bu adamdan galatasaray'a yararlı olmasını bekliyoruz. skandallara hazır olun derim. antrenmanda ayağına çivi batan topçular, suları akmayan musluklar, iki de bir kesilen elektrikler vs hepsine hazırlayın kendinizi.

    daha 3 gün önce transferler için euro 2024'ü bahane edecekler göreceksiniz dedim. 2 gündür kiralık gazetecilerine euro 2024 bitmeden transfer hamlesi olmayacak galiba diye haber sızdırmaya başlamış bile. ben bu adamın ciğerini biliyorum. bakın hepsine hazır olun. transferde de öyle yüksek uçmayın. bankalar birliğinden çıktık para kalmadı diye nerde çer çöp varsa -ederlerinin 2-3 katına ama- getirecek. okan buruk'u bıktırıp ekim-kasım gibi gönderecek, onu da göreceksiniz. hepsini göreceksiniz.

    bu adam kim galatasaray başkanlığı kim? iki cüzdan salladı diye yeniden seçtiler bunu, kafayı yiyeceğim. konuşmayı bilmemesi, 3 tane düzgün cümleyi arka arkaya kuramaması falan. lan adamın stad görevlisini, hem de kendi stadımızda dövdüler. olay esnasında içerde saklanmış, adam* gittikten sonra ortaya çıkıp ben burdayım erkeksen gel diye 5.sınıf mafyavari açıklmalarla güya gaz almaya çalışan biri bu. arda kardeşler'in derbiye atanacağını bir tripodla youtub'da yayın açan galatasaraylı'lar bile 3 hafta öncesinden öğrendi de kendisi başkanken bir önlem alamadı, öylesine etkisiz biri. aziz yıldırım buna boşuna sinek ikili demedi. altı o kadar dolu ki bu sözün. biz galatasaray makamı vs diye savunduk ama güneş gibi bir gerçek bu.

    1000 fenerliye sorsan erden timur mu yoksa dursun özbek mi galatasaray'a başkan olsun diye, dursun özbek 1 tane fire verirse adam değilim. o kadar netim. öyle biri bu. 1000'de 1000 dursun özbek derler.

    yönetimde kendini frenleyecek, kardeşim o hareketi yanlış yapıyorsun doğrusu budur diyecek bir ali dürüst bir erden timur da yok. birbirinden ağır skandallara hazırlıklı olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın