• 377
    galatasaray taraftarını sabır olarak sonuna kadar sınar. hep söylerim, taraftar kombineleri transferler tamamen bittikten sonra yenilemeli, önce sahada izleyeceği oyuncuları görmeli, o zamana kadar da alınmamalı. vefa, kulüp, aşkımız renklere vb, geçilmeli bunlar. her sene kombinelere %200 zam getirirken sizi düşünüyorlar mı? bunları aklına getirmeli insanlar. kombineleri alıp oralarda galatasaray’ın kasasına para girecek şekilde harcama yapan insanlar, sırf galatasaray lisesi mezunu diye hayatında hiçbir baltaya sap olamamış ama kulüpte liyakati olmadığı halde herhangi bir göreve getirilmiş insanların maaşlarını ödüyorlar, ödüyoruz. yok canlarla, belki de çoluğuna çocuğuna alacağından kısarak yapılan fedakarlığı yöneticilerin ya da oyuncuların hangisi yapıyor? ya da siz hiç kıyafet almaya gittiğinizde misal bir pantolonu üzerinize denemeden alıyor musunuz? hayır. peki neden? çünkü para veriyorsunuz.

    https://x.com/...160784396857596?s=46

    ve hiç şaşmaz, kronolojik olarak anlatacağım şekilde geçer. transfer sezonu başlar ve ilk demeç transferlerin hepsi kampa yetişecek olur, sanki bugüne kadar böyle bir şey olmuş gibi insanların aklıyla alay edilir. sonra ince eleyip sık dokuyoruz dönemi gelir, atamalar vb henüz yapılmamıştır, çünkü transfer dönemi başlamamıştır. ve ne hikmetse avrupa’dan bu işi bilen, saygınlığı olan ve bağlantıları oldukça kuvvetli bir sportif direktör ile çalışılmaz zira galatasaray lisesi öyle bir yerdir ki bu konuda da elit kişiler yetiştirmiştir kesin. oradan hayatının çoğunluğunu asalak olarak geçirmiş, kımıl zararlısı, futboldan zerre anlamayan biri göreve getirilir, ve hayır bu asla torpil falan değildir.

    daha sonra alacağımız oyuncuların bazıları euro 24’te, onları bekliyoruz masalı başlar. ama muslera’nın copa amerika’dayken bize imza atmışlığı unutulur yani bu asla bir bahane olmamalıdır ama oluyordur. euro 24 biter alacağımız öyle bir adam var ki şampiyonlar ligi’ne girmemizi bekliyor yalanları başlar. ve finale geldiğimizde akşam pazarından da umduğunu bulamayan dünyanın nedense galatasaray taraftarına yalanı en kolay söyleyen yöneticilerinin olduğu galatasaray yönetimleri, ndombele vibe’ı bir oyuncuyla da kapanışı gerçekleştirir.

    yukarıdaki linkten de göreceğiniz gibi biz şu an 2’nci aşamaya geldik. uyumaya devam edebiliriz. bugün akşama doğru taraftarın 1 gün daha oyalanacağı isim de sosyal medyaya düşecektir, merak etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın