resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10073
    mevcut başkanımız.

    kendisini 2 yıldır destekliyorum. erden timur ayrılığı sonrasında bile kendisini savunan bir entry girdim buraya. ancak artık kendisinden bir şey isteyeceğim. bizlere doğru söyle başkan. yalan söylüyorsun demek istemiyorum ancak söylediklerin ya gerçekleşmiyor ya geç gerçekleşiyor. artık seçildin. seçim propagandası yapar gibi yuvarlar konuşmana gerek yok. lütfen camiaya karşı net ol artık.

    23. şampiyonluğu kazandık, haziran 2023'de çıktığın aspor yayınında ocak ayında kemerburgaz'a geçeceğiz dedin. geçemedik. kasım gibi mart ayında kemerburgaz taşınmak için hazır olacak dedin olmadı. mayıs ayında tamam dedin olmadı. şimdi okan hoca ''florya'da başlar sonra geçeriz'' diyor, sen yok yok yeni sezona direk kemerburgaz'da başlayacağız diyorsun. lütfen artık net ol.

    geldiğinden beri bankalar birliğinden çıktık çıkıyoruz diyorsun, ocakta mayıstan önce çıkacağız dedin, nisan'da tamam hazırız dedin, şimdi hala çıkacağız tüm hazırlıklar tamam diyorsun. açık ol, de ki 6 temmuz'da yetki alıp florya projesinden hemen para alacağız, en geç ağustos sonu çıkmış olacağız de. net ol ve söylediğin tarihleri gerçekleştir.

    aralık başında sol bek alacağız diyorsun aldığın sol bek marttaki maçın listesine yetişmiyor. lütfen dursun başkan. sen galatasaray başkanısın. salı günü bombalar patlar stratejisini bırak artık. bir şey söylediğinde, bir tarih verdiğinde inanmak istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın