resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10060
    her seviyesizce hedef alındığında cevap vermemesi gerektiğini öğrenmesi gereken başkandır. ne güzel erden timur'u öne salmış avusturya kralına denk osmanlı sadrazamı algısını oturtmuştu ali koç'a, ne olduysa son dönemde birden bire bu gereksiz ön plana çıkma çabalarına girişti ama olmuyor.

    bu adamlar seviyesiz, koç ailesi buna terbiye verememiş, aziz desen zaten hep terbiyesizdi ve siz sürekli bunlara cevap vererek onların seviyeyi daha aşağıya çekmelerine imkan veriyorsunuz. unutmayın ki biz de onlarla birlikte seviye düşüyoruz çünkü coğrafya gereği süper lig denen lanet yerde malesef sülük gibi paçamıza yapışmış durumdalar.

    ali koç türkiye'nin çoğunluğu tarafından meczup seviyesinde biri olarak görülüyor artık. onun galatasaray'a dil uzatması galatasaray'dan bir şey götürmüyor. her gece yatarken ne laf sokacağını düşünsün biz de her sene onu ağlatalım. bu seviyesizlikle baş edemezsiniz çünkü bunun bir sınırı yok. galatasaray başkanlık makamına asıl zararı bu meczubu muhattap alarak veriyorsunuz. yoldan geçerken delinin biri laf atınca nasıl dönüp de bakmıyorsanız buna da bakmayacaksınız çünkü inanın bunun o yoldaki deliden hiçbir farkı yok.

    ya fatih terim gibi bir kere çıkın ağır bir cevap verip bir daha muhattap almayın, ya da hiç cevap vermeyin bırakın kendi kendilerini rezil etsinler. iki tane deli çıkıp galatasaray başkanına onu bunu diyor diye oturup zaman kaybetmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın