resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10001
    belli yaşın üzerindeki insanlar başarıyı hazmedemiyor. okan buruk futbolculuk kariyeri ortada. teknik direktör olarak akhisarla kupa almak, bizle şampiyonluk almaktan zor. onları yapmış vs. efendi efendi başarıyı paylaşıyor. ben, ben ben diye cümleler kurmuyor.

    dursun başkan ise, belki tarihin gördüğü en kötü yönetim olarak anılacakken, burak elmas felaketi sonrasında kendisine camiada tekrar saygınlık kazandıran, güven kazandıran insanı imalı imalı eleştiriyor.

    şeffaflık galatasaray değeriyse, 4 tane yetkin, bağımsız firma ihale sürecini denetleyecek diyordunuz. süheyl hoca aday olmasa, avansı alıp, florya'yı oldu bittiye getirecektiniz. nerde şeffaflık? riva'da sözleşmeye uymuyor üstleniciler, almamız gereken parayı hala alamadık, nerede şeffaflık? kanuni yollara başvurdunuz mu? kendi aranızda mı hallediyorsunuz. şeffaflık değerimiz ya.

    dünyanın en demokratik ülkesinde dahi büyük kurumlar, camialar %100 şeffaf yönetilmez. rakiple mücadele ediyorsun, vergisi var, kanunları var, medyası var. her şey, her ortamda konuşulmaz. fakat sen erden timur'u eleştirirken, eleştiriye açık olacak, şeffaf olacak diye yarım ağız ona iftira atanların ağzından konuşursan, bu kulübü kaosa sürüklemekten başka bir şey yapmazsın.

    hem şeffaflık eleştirisi yapıyorsun, hem yönetime davet ettim diyorsun. desene ben, benden çok itibar gören, sevilen yönetici yanımda istemiyorum. çok başarılı işler yaptı. karşıma aleni alsam, taraftar beni çiğ çiğ yer, cesaret edemiyorum diye. şeffaf ve dürüst olalım, şeffaflık önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın