• 327
    kadroya 12 yabancı yazabileceğimiz transfer dönemi, sözleşme dondurma şansımız da yok bu engellendi.
    muslera, icardi, dubois, davinson sanchez, nelsson, köhn, mathias ross, morutan, torreira, oliveira, zaha, ziyech, tete, mertens, icardi, zaniolo elimizde olan yabancılar.

    muslera, icardi, davinson(giderse yerine yabansı stoper), nelsson, köhn, torreira, ziyech, mertens elimizde kesin olacak tutulacak oyuncular. 8 tane yabancı etti zaten geriye 4 tane yabancı hakkı kaldı. yabancı sağ bek kesin alınacak etti 9 yabancı, torreira yanına yabancı 8 ya da 6 alınacak etti 10 yabancı, zaha gitmek istemezse etti 11 yabancı. 1 tane yabancı hakkı kalıyor geriye, kadroyu nasıl gençleştireceğiz keşke biz de öğrensek. herkes 16 yabancı falan yazılacağını sanıyor ama sadece 12 yabancı yazabiliyoruz, 13. 14. yabancıya da sözleşme dondur deme şansımız olmuyor elden çıkartmak durumundayız. nasıl genç oyuncu alalım, neden alalım, fırsat transferiyse 35 yaşında da adam alınabilir, 20 yaşında çok potansiyelli oyuncu da ama imkanlar dahilinde en fazla kadroya(11'e) 2-3 ekleme yapılacakken nasıl kadro gençleşecek, nasıl yatırım yapacağız? tff'ye kızabilirsiniz çünkü onların başından çıktı bu kural ama galatasaray risk alabileceği bir transfer dönemine girmiyor, en doğru transfer yapılmalı. 19 yaşında fransız bek kadroya 16 yabancı yazabiliyorken alınabilir ama mevcut durumda alınamaz.

    oturmuş kadroya yapılacak akıllı işler ile devam edilmeli, genç oyuncu işine girilmemeli, bizim hata yapma şansımız yok, en iyisi gelmeli, en iyi olma potansiyeline sahip adam gelmemeli çünkü gelişme kaydedeceği bir sezon oynanmayacak, rakip 100 milyon para harcayabilecekken biz 19 yaşında çoluk çocuk peşinde koşmamalıyız, en iyisi alınmalı, futbolcu geliştirme sezonumuz 13. olduğumuz sezondu ve barış-nelsson-boey gibi işler yaptık zaten, elde 10 tane kaliteli yabancı varken 2 tane yabancıyı da doğru kullanmak zorundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın