resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4918
    son derece başarısız bir basın toplantısıyla galatasaray'da kaos ve paranoyanın önünü açmıştır. artık başta başkan olmak üzere hain bulmak kolay. hiçbir suçu günahı olmayan kişilere bile cadı avı başlatmak çok kolay. ne isim verdi, ne özel bir olaydan bahsetti. ali koç olsam, maşalarıma galatasaray'ı daha da karıştırın derdim. her gün birisi bir olay uydursun. ne de olsa yalanlayan da yok doğrulayan da. atış serbest. bazı şeyler kesin. o da kırgın olduğu, bu kırgınlığının ayrılık kararına sebep olduğu ve kim ne yaparsa yapsın bu kararından dönmeyeceğinin kesin olduğudur. dursun özbek bile fatih altaylı'nın anlattıkları kadarıyla son ana kadar kendisini ikna etmeye çalışmış, araya hatırlı kişiler sokulmuş ama bundan asla sonuç alınamamış. ama sonuç alınan bir yer vardı. erden timur-dursun özbek işbirliğine güvenip yeni yönetimi rekor oyla seçen her galatasaraylı sonuç olarak kandırılmıştır. olaylara erden timur penceresinden baksak bile seçimin sonuçlarını değiştirmeye muktedir bir popülariteye sahip bir adamdı ama en azından güncel galatasaray siyasetinin ortasında gündem olarak duran bir adam olarak kendini bundan soyutlamaya çalıştı. ama nafile, seçim sonuçlarına etki etti bile. daha sonra galatasaray siyasetine gireceğim diyen bir adam olarak o hamleyi şimdi yapmadığı için gelecekte pişman olacak. şimdilerde genel ve ortak kanı dursun özbek'e güvensizlik üzerine. peki 10 gün önce rekor oyla seçilen adama mı güvenmiyoruz? güvenmiyorsak galatasaray'ın iki yılını böyle bir fenerbahçe karşısında neden feda ediyoruz? kolay mı bu kadar ya sezonları feda edebilmek. ben şimdiki reel duruma bakarım. neymiş efendim galatasaray bu sezonu kaybetsinmiş, geleceğini artık kurtaracakmış. nereden ulaştınız bu sonuca? erden timur'un gelecekte başkan olsa bile aynı şeyleri yaşamayacağına ve küsmeyeceğine niye emin olalım?

    icardi meselesi bile öyle. icardi'ye desteği için teşekkür edip geçmek varken sadece icardi bana sahip çıktı diyip yine maksadının dışına çıkacak şekilde gelecek olayların önünü açıyorsun. ne yapabilir ki bir futbolcu senin için. sen yoksan ben de yokum diyorsa bu söylemi galatasaray'a zarar verir. icardi yoksa torreira da olmaz belki. icardi'nin vefası, dostluğu çok güzel ama raydan çıkmayacak adam da değil. bu dostluğun şimdilerde bize zarar vereceği ihtimali de az değil.

    ben anlamıyorum kardeş. bu yazdıklarıma çok kızanlar da olacaktır. ama herkes kendince haklı. size göre erden timur en büyük mağdur, dursun özbek emeline ulaşmış bir şeytan. ben de kendi açımdan mağdurum. olan galatasaray taraftarına oldu desenize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın