resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9972
    nereden başlayacağımı bilemiyorum. erden timur konuşana kadar yorum yapmak istememiştim ama artık tablo netleşti. erden timur kalmak istediği halde, taraftar istediği halde, futbolcular istediği halde kendisiyle yolları ayırarak galatasaray'a bir kez daha ihanet etmiş çapsız başkan.

    evet ihanet etmiştir. şu an erden timur'u ancak gs düşmanları galatasaray'dan uzaklaştırabilir. dursun bey'in beceriksizliklerle dolu ilk dönemini unutmuş değiliz. burak elmas gelene kadar gs tarihinde gördüğüm en rezil başkandı. tüm bunlara rağmen 2 yıl önce erden timur hatırına seçimi kazandı. eşref hamamcıoğlu ile girdiği yarışta erden bey listesinde olmasa az farkla kazandığı seçimi muhtemelen kaybedecekti. zamanında burak elmas denen bir başka çapsız da fatih hoca'nın kanatları altında seçim kazanıp hocayla yolları ayırdıktan 2 ay sonra şutlanmıştı. keza ünal aysal da hocayı gönderdikten 1 yıl sonra gitmek zorunda kalmıştı.

    erden timur da tabi ki şu an terimle mukayese edilemez ancak ağır taştır. 2 yılda yaptıkları ortadayken ve gelecek vadediyorken müthiş bir ihanete uğradı. dursun özbek bunun bedelini er ya da geç ödeyecek. 2 yıl daha başkanım diye sevinmesin. bu taraftar ona sahayı da otellerini de dar etmesini bilir. 2017 yazını özledi herhalde.

    kendisine başkanlık yolunu açan, başarılarda büyük payı olan erden timur'u yönetime almayarak hem nankörlük etmiş hem de büyük risk almıştır. bu saatten sonra olası bir tökezlemede ne okan buruk ne futbolcular hedef olur. hedef tahtasına direkt kendisi oturur.

    senin nasıl başkan olduğunu biz ilk dönemden çok iyi biliyoruz. iki cümleyi kurmakta zorlanan, liderlik vasfı olmayan birisiyken erden timur ve başarılı giden futbol takımı hatırına taraftar geçmişe sünger çekmişti. yani hiç hedefte yokken nasıl bu riski aldı anlamadım. iki seçenek var. ya bazı projeler için başkan olarak yola devam etmesi istendi ya da gerçekten bu tehlikeyi anlayamayacak kadar kapasitesi düşük. her iki seçenekte de durumumuz çok vahim.

    bir taraftar olarak görüşüm bir gram aklı varsa hemen istifa edip yeni yönetimin yolunu açmalıdır. erden timur olur olmaz bilemem. ancak galatasaray'ın idaresi kendisine kaldıysa biz dursun özbek'e güvenmiyoruz. yaptıkları yapacaklarının teminatı çünkü.

    tekrar ediyorum saha sonuçlarından bağımsız 2 yıl daha başkan kalabileceğini hiç sanmıyorum. demokles'in kılıcı tepesinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın