• 35862
    2023-24 sezonu için en kritik transferin 10 numara mevkisi için olacağını görüyor ve söylüyorduk. neyse ki mertens üstündeki tozu silkeleyip yeni bir transfer gibi özellikle sezonun ikinci yarısında bir tutam hagi performansı verip burayı doldurdu.
    2024-25 sezonu için de en kritik bölgenin ikinci forvet olması gerektiğini görebiliriz. icardi stoperlerin daha fazla odağında olacak ve çok sayıda maçımız var. elimizde on hafta takımı taşıyacak bir gomisimiz yok.
    bu sebeple skoru alamadığımız maçlarda 10-15 dakika sahaya atabileceğimiz, icardi'nin olası maç kaçırma durumuna göre en az 10 maç bizi taşıyacak minimum bir merkez forvetimiz olmalı.
    ligde sözleşmesi bitenlerden cenk tosun bir tercih yapacak, ya kendini ekonomik kullanıp hamle oyuncusu olmak için uygun bedelle bize dahil olabilir, ya da biraz lüks görünebilir ama batshuayi (haberlerde fenerbahçe ile sözleşme uzattığı söyleniyor.) de bu karambollerden çok gol çıkarabilen bir profil. isimler rakiplerimizde görev aldığından belki çok sempatiyle bakılan oyuncular olmayabilir, ama burada yararcılık gözetmemiz lazım. ligde alt ve orta sıra takımlarla maç yaparken skoru alamadığımızda en az 2019 model adem büyük seviyesinde fayda verebilecek yedek bir forvetimiz olması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın