resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4899
    erden timur son yıllarda yönetici bazında rahmetli mustafa cengiz'den sonra başımıza gelen en iyi kulüp çalışanıydı bence.

    bu sezon yapılan ve tutmayan transferleri geçiyorum. geçen sene tuttu, bu sene tutmadı, denedi, olmadı. canı sağ olsun. bu konuda kendisine tepkili olsam da bazıları gibi kulübün parasını çarçur etme derdinde olmadığına ve samimiyetine yürekten inanıyorum. ama çünkü geçen sene "ligi bitirtmeyiz" diyen adam bu sene ali koç'un yaptığı algılara sessiz kalmasını hâlâ kabullenemiyorum.

    baki & koç bize demediğini bırakmazken hitabeti sıfır olan bir başkandan zaten medet ummuyordum ama en azından erden timur var diyordum. ama o bu sene haklarımızı savunma anlamında beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.

    burada "biz taraftarlar arkasındayken nasıl beni yalnız bıraktı der" diye sitem ediliyor kendisine. bunu da anlamsız buluyorum. ali koç gibi biri direkt olarak kendisine savaş açmışken burada "erden timur sonuna kadar arkandayız" yazmakla, sosyal medyadan destek olmakla olmuyor o işler işte. onun da şanssızlığı dursun özbek gibi birinin yönetiminde olmaktı işte. onu koruması gereken 1. kişi maalesef doğru düzgün konuşmayı bile bilmediği için resmen ite köpeğe yem oldu erden timur.

    dursun özbek hakkında "normal şartlar altında kulübün kapısından içeri sokulmaması gereken birini tekrar başkan seçtik" yazdığımda burada recm edildim ve şimdi ise erden timur yüzünden millet dursun özbek'e yükleniyor. kafayı yiyeceğim cidden. dursun özbek'i başkan olarak görmek istememenizin sebebi erden timur olmamalıydı. biz fenerbahçe değiliz. tek bir kişiye bağlı olmak, bağlanmak büyük saçmalık bence ki zaten erden timur son senesinde haklarımızı savunma konusunda neredeyse hiçbir şey yapmadı ve üstüne bir de dursun özbek gibi birisinin tekrar başkan seçilmesine vesile oldu. bir yerden sonra yarardan ziyade zarar vermeye başladı ve kulüpten ayrıldığı için sevinçliyim. yıprandığı çok belliydi. keşke şu son başkanlık seçimine etki etmeden tavrını koysaydı. bunu da yapmadı ve giderayak bir falso daha verdi maalesef.

    umarım kendini toparlamış bir şekilde döner ve galatasaray'ın menfaatlerini tam anlamıyla savunabilecek bir şekilde başkan olarak görürüz kendisini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın