resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4888
    ne yazsam ne desem bilmiyorum. hastalık bu futbolun "hoşçakal deme vakti geldi fakat ben nasıl veda edeceğimi bilmiyorum. çünkü bunun olacağını hiç düşünmemiştim. böyle hayal etmemiştim..." şeklinde bir repliği vardı. tam olarak bu sözcüklerin arasında yüzüyor hislerim. açıklamalarını dinleme fırsatım olmadı lakin okuduklarım dahi beni derinden üzdü. özellikle “'erden'i seviyoruz, arkasındayız...' eee sonra? mauro ıcardi'den başka bu konuda bir destek görmedim.” sözü çok üzdü beni. koskoca kulüpte bir mauro ıcardi'nin adı geçti...

    mevcut başkanımızın sorunların kaynağında olduğunu düşünüyorum. kendisine "yağlı surat" gibi sözler sarf etmek istemem, çünkü o halen başkanımız. ancak, adını anmak da istemiyorum. https://gss.gs/VWI.mp4 görülebileceği üzere, sayın erden timur, mevcut başkanımızdan ciddi anlamda bıkmış durumda. aynı açıklama sürecinde başkanımızı yalancı çıkarması da bunun bir örneğiydi. sezonun sonlarına doğru, eğer yanlış hatırlamıyorsam, başkanın sayın erden timur'un yüzüne başka, arkasından ise başka konuştuğu da gündeme gelmişti.

    sayın erden timur'un açıklamasının bir diğer bölümü ise "iftira dışardan gelince sorun yok, asıl sorun içerden gelince başladı" şeklindeydi yanlışım yoksa. tam metni aradım ancak bulamadım. bu açıklaması bana, 15 mayıs 2021 galatasaray yeni malatyaspor maçı'nın ardından fatih terim'in basın toplantısında söylediği, "biz bunların hepsiyle savaştık, işin garibi içeriyle de savaştık. o daha tehlikeli." ifadesini hatırlattı. galatasaray'ımızı sürekli olarak güçsüzleştirecek bir güç mücadelesi var içerde. bütünlüğümüz zedeleniyor ve taraftarımız buna güçlü bir ses çıkartamıyor malesef.

    söyleyecek çok şey var... özellikle bu sezon, yaşanacak her puan kaybında, yetişmeyen ya da nokta atışı yapılamayan her transferde, mevcut başkanımızın üzerine akbaba gibi çökeceğiz. erden timur gibi saygın bir kişinin intikamını, ultraslan gibi yönetim kuruluşuna bağlı bir taraftar grubu değil, bağımsız galatasaray taraftarları alacaktır.

    sayın erden timur, kendine çok iyi bak büyük başkan. güzel kalpli insan, senden çok şey öğrendim. seni çok seviyorum ve seni her zaman şu video ile hatırlayacağım;
    https://gss.gs/nqt.mp4

    gidişinde ise malesef bu fotoğrafların hep zihnimde kalacak;
    https://gss.gs/COP.jpg
    https://gss.gs/z8i.jpg

    son olarak, ayrılıklar da sevdaya dahil ise sevdanın ve ayrılığın en ihtişamlısını senle yaşadık başkanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın