resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4785
    konuştuklarını dinledim, dinliyorum ama dün de söylediğim gibi bize olan bitenin zahiri değil, batıni lazımdı. o yine ortada yok.
    "tutunacak dalım kalmadı" diyor, sonra da "başkan size yönetim kurulu üyeliği ve yönetim kurulunda başkan vekilliği teklif etti mi?" sorusuna "evet sayın başkan her ikisini de teklif etti, önemli değil" diyor. kusura bakmasın ama bundan daha büyük bir onore etme şekli mi var? galatasaray yönetim kurulunda ikinci adam olmaktan daha büyük bir tutunacak dal mı var? eleştirdiğin, galatasaray'ın menfaati için yok edilmesi gerektiğine inandığın bir yapıya karşı dışarıdan ne yapabilirsin ki? sportif a.ş.'nin değil, yönetim kurulunun başkan vekili olarak herkesle mücadele edebilir, herkesi bertaraf edebilirsin. başkan vekili olarak erden timur'un yer aldığı bir liste galatasaray genel kurulundan muhtemelen 4.000'den fazla oy alırdı, 4.000 üyenin desteğini arkasına alarak görev başı yapan bir erden timur'u kim durdurabilirdi? kim susturabilirdi? 4.000 üyeden büyük destek mi olurdu erden timur için? "kimse beni savunmadı, bir kişi bile" diyor, ben divan kurulunda pek çok defa dursun özbek'in ve aykutalp derkan'ın erden timur hakkında boş boş konuşanları susturup hadlerini bildirdiğine gözlerimle şahidim.
    ben aylardır söylüyorum, bu basın toplantısı da fikrimi değiştirmedi, ben erden bey'in ne istediğini anlamakta güçlük çekiyorum. erden timur'a denilenlerin misli misli fazlasını yaşamış insanlar hala bu camianın içerisindedir. görev verildiği zaman da görev almaktan çekinmemişlerdir. erden timur'a galatasaray yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliği teklif edilmiş, insanlar burada kesinlikle böyle bir teklifin başkan tarafından yapılmadığını iddia ediyordu, kendisi ise bu teklifi uygun görmemiş. bunun ötesinde ne teklif edilebilirdi ki sayın timur'a, ne yapılabilirdi? ben anlamıyorum kendisini ve düşünce yapısını. anlayan, hak veren, isyan bayrağı çeken her bir galatasaraylıya saygım var ama karşımızda çok naif ve biraz da alıngan bir yönetici olduğunu düşünmekten geri duramıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın