resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11647
    2023-2024'te neler yaptı?

    -henüz transferler bitmemişken zorlu şampiyonlar ligi elemelerini kazanarak galatasaray'ın gruplara kalmasını sağlamıştır. buradan 30 milyon euro gelir elde ettik.

    -bayern, manchester, kopenhag'lı gruptan en azından 3. olarak avrupa ligi'ne taşımıştır. avrupa'da iyi futbol oynayan galatasaray özlemini bir nebze dindirmiştir.

    -ligde 102 puanla, galibiyet serileri ile rekorlar kırarak şampiyon olmuştur.

    -avrupada maçlar yapan türk takımlarının şampiyonluktan koptuğunu sık sık gördük. okan hoca başakşehir ile şampiyon olduğu sezon ve bu sezon şampiyonluktan kopmamayı başardı. bunu istikrarlı başaran ilk hoca olabilir. fatih terim ve şenol güneş bu konuda sakar hocalardı.

    -60 milyon euro harcayıp sampiyon olacak bir takım kuran ve 99 puan alan fenerbahçe'ye şampiyonluk tattırmamıştır. bu iki kat önemli.

    -büyük polemiklerin döndüğü sezonda iletişimi çok iyi kurmuş ve takım moralini polemiklerden uzak tutmayı başarmıştır. fenerbahçe futbolcularının sürekli kavgalarla ve saçma sapan hareketlerle gündeme geldiğini özellikle son haftalarda gördük. iki takımın da şampiyon olacak kadar iyi olduğunu biliyoruz. lakin son haftalarda galatasaray kazanırken fenerbahçe kavga ediyordu. aramızdaki 4 puanın sebebi bu konsantrasyona bağlıyorum. bunu sağlayan da okan buruk ve erden timur'dan başkası değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın