• 39
    bu konuda dursun aydın özbek’i naçizane haklı bulduğum arazidir. galatasaray spor kulübü bu araziyi yapamaz. yaparsa bile yıllarını alır, büyük maliyetin altına girer.

    büyük para ayrılması gerekir burayı yapabilmek için, inşaat sektörünün içinde yer alanlar sektörün nasıl bitik olduğunun ve malzeme fiyatlarının ne derece olduğunun farkındadır. orta çaplı şirketleri geçtim, büyük şirketler bile birbirlerine haciz göndermekle meşgul durumda. ortada dönen davaların haddi hesabı yok. inanılmaz bir sıkışıklık var piyasada. galatasaray spor kulübü futbola mı vakit harcasın, para harcasın, inşaata mı? hâli hazırda birkaç düz sahadan oluşan kemerburgaz tesislerinin ne zaman bitmesi gerektiği ve bir türlü bitirilemediği ortada. stadın çatı durumu ortada. spor salonu projesi ortada.

    inşaat işlerinde erden timur kadar dursun özbek’in de bu konularda mahir olduğu ortada. bir taraf bu işi biliyor diğeri bilmiyor diye bir durum yok. süheyl batum ve ünal aysal’ın bu proje hakkındaki demeçlerine girmeyeceğim, baştan aşağı yanlış donelerden ibaret. onları geçiyorum. ama bu projeyi müteahhit firmaya verip, 70 milyon dolar ön ödeme alınıp bankalar birliğinden çıkmak en mantıklı çıkar yol. zaten iki tarafın iddia ettiği “gelir farkı”nı, yıllık ödediğimiz 40 milyon dolar faiz tek başına kapatacak. 10 yılda böyle bir parayı ödemeye devam edip, bir de inşaati yapmaya kalksak işin içinden çıkabileceğimizi sanmıyorum. özetle dursun başkanı haklı görüyorum bu projeyi uygulamada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın