resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4638
    kendisinin basit eleştiriler için kırıldığını düşünmüyorum. hırsızlık, yolsuzluk vb. iftiralar atıldı. küçümsemeye çalışanlar, hayatında umarım böyle rezil iftiralara maruz kalmaz. namusu için yaşayan insanlar için kaldırılacak şeyler değil.

    çıkıp karşılık vermiyor diye adamı suçlu çıkarıyorsunuz. adama hırsız muamelesi yapanlar hala kulübün içinde. kapalı kapılar ardında dedikodu yapıp, insan karalamaya gelince yaparlar. disiplin soruşturması açılsa, ben öyle demedim, şöyle dedim vs.

    kendisi son derece başarılı giderken, yapılan iftiralara karşı taraftar en ufak bir eleştiri getirmedi. lig bitmiş, erden timur diye bağırıyoruz. kutlamada bağırıyoruz. içerdeki nerdeyse tüm maçlara gittim. olaylı zamanlarda bekledim erden timur diye bağıralım diye. galatasaray'a en ufak faydası dokunmayan oyuncu destekleniyor ki desteklensin, doğrusu budur. erden timur tek başına kaldı.

    yine söylüyorum. mesele erden timur değil. 1.000 tane erden timur buluruz. yeni erden timur çıkınca taraftar ona sahip çıkacak mı? 4 yandan saldıracaklar çünkü. adam bir kere sinirle açıklama yaptı. 10 defa özür diledi. sinirli konuşmak hataydı dedi. bütün spor kanallarındaki satılık yorumcular, erden timur'un özür dilediği, sinirli açıklamalarını dile doladı. ali koç'un belaltı yaptığı yüzlerce hakarete cesaret edip tek kelime edemedi. taraftar nerdeydi?

    galatasaray hakkını yiyen, siyaset, medya, sermaye kim olsa elimden geldiği kadar mücadele ediyorum. elimden yazmak geliyor, maçlara gidip destek olmak geliyor. fakat elimden geleni sonuna kadar yapıyorum. galatasaray haklarına tacizde bulunan bir kanal oluyor, bir yorumcu oluyor, ben eleştiriyorum. başka galatasaraylılar, bizi eleştiriyor. haklarını savunduk diye. en son sinirlendim tabir ürettim. bize yakışmaz örgütü üzüleyerek söylüyorum bizi rehavete sürüklüyor.

    kendimi bildim bileli futbol izlerim. bu yıl kadar galatasaray'ın sahipsiz olduğu, haklarının yenildiği, kolay hedef alındığı bir yıl görmedim. türkiye'nin en büyük kulübüyüz diyorsun. başkan vekilin tehdit ediliyor. stadın basılıyor. kutlamana saldırı oluyor. rekor oyla seçilmiş başkanın ağzını açıp tek kelime edemiyor. devlet yetkililerine en ufak bir şey söyleme cesaretinde bulunmuyor. erden timur'a hırsız diyenler, dedikodusunu edenler belli, ağzını açıp halka açık bir ortamda hadlerini bildirmiyorsun.

    aman rıza bey tadımız kaçmasın diye kulüp yönetilir mi? yönetilirse ateşe kendini atanlar, kendisini sorgular. erden timur'un yaptıklarının milyonda biri değildir. fakat sadece psikolojisini anladığımı göstermek için söylüyorum. hayatımda yazmadığım kadar spor entrysi yazıyorum ekşide. ali koç için yazdığım entryler birkaç kez debe'ye girdi. hakaret sınırlarında, çok sert şeyler. ben bilmiyor muyum bunların avukat ordusu var, milyar dolarlık şirket. fakat bir nokta geliyor ki artık dayanamıyorsun. lanet olsun diyorsun. fakat insanın en çok zoruna giden, fenerbahçelilerin saldırıları olmuyor. ben galatasaraylıyım ali koç çok efendi, çok yakışıklı, çok klas diye aptal muhalif galatasaraylılar oluyor. insanlar bir şekilde galatasaray çıkarlarını, kendi hayatlarının önüne koyuyor. fakat galatasaraylı olduğunu iddia eden bazı güruh, galatasaray'a beka sorunu diyen adamı başımıza çıkarıyor.

    küsmekte sonuna kadar haklıdır. dinozor, dinozorluk yapabilir. başkanın görevi gerekiyorsa kendi tarafını hizaya sokmak, gerekiyorsa karşı tarafı hizaya sokmaktır. kimse namusunu, şerefini sokakta bulmadı. adam müteahhit, sufi diye beşli çete mensubu yaptı bazıları nerdeyse.

    ben sonuna kadar haklarını savunacağım. galatasaray'a çok unutulmaz 2 sene yaşattı. ona sahip çıkamayan camia utansın, kendisinin utanacak bir tarafı yok. tekrar ve tekrar söylemek istiyorum. bizim 1.000 tane erden timur çıkaracak insan kalitemiz, kaynağımız var. onları da sahipsiz bıraktıktan sonra hiçbir önemi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın