• 35854
    jose hamlesi ile çok iyi el yükselttiler. önümüzdeki sezon favori konumuna yükseldiler. marka değerlerini arttırdılar. özellikle transfer yaparken mourinho ismi sayesinde istedikleri kadroyu çok daha rahat kuracaklardır. tabi ki futbol bu kan uyuşmaz ve başarısız da olabilirler. tabi biz inşallah başarısız olurlar kafası ile hareket edemeyiz.

    biz galatasaray olarak, rakip önümüzdeki sezonun favorisiymiş gibi hareket etmeliyiz. öncelikle artık para sorunu da aşıldı dersek, eksik bölgelere taş gibi oyuncular almalıyız. galatasaray'da transfer bitmez goy goyu ile son gün çer çöp alma kafasından çıkmamız çok önemli. ver parayı al. tüm takımı donat. bütün transferini son güne bırakma saçmalığından acilen kurtulmamız lazım.

    ikincisi bunlar jose yi de alsalar, gelecek sezon yine topla tüfekle saldırmaya devam edecekler. tff si, mhk si, pfdk sı hepsini kendi adamları ile donatmak, dokunulmaz olmak, ittirilmek için her şeyi yapacaklar. trol örgütleri ve sponsorluk ile kafa kola aldıkları anadolu takımları ile aç köpek gibi hareket edecekler. o yüzden saha dışında da bunlarla mücadele edecek bir sistem kurmalıyız.

    önümüzdeki sezon mücadelemiz çok daha çetin olacak. ağzımızı açarsak dördüncü yıldızı takarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın