• 35853
    ligde makas açık. seneye yine galatasaray ve fenerbahçe’nin diğer takımları domine etmesi muhtemel.

    fenerbahçe gözünü karartmış durumda. mou hamlesini kaliteli bir kaç transfer takip edecektir. halihazırda 99 puan toplamış kadroya hoca ve oyuncu takviyesi yapacaklar. bu durumda seneye şampiyonluk için favori konuma yükselirler.

    biz ise hem şampiyonlar liginde (play off’u geçersek) hem ligde başarı istiyoruz. fenerbahçe muhtemelen lige daha özel bir ağırlık verecek.

    şampiyon apoletimizi korumak istiyorsak adam gibi kesenin ağzını açmamız ve eksik bölgelere kaliteli transferler yapmamız şart. 8 numara, sağ bek, yedek forvet, 10 numara şuanlık ihtiyaçlarımız. ayrılanların durumuna göre kanat, stoper gibi ihtiyaçlarımız da doğabilir.

    en başta orta sahanın durumu s.o.s veriyor. fred nerdeyse tek başına domine etti orta sahamızı. höjbjerg, khepren, casemiro veya bir başkası. orta sahaya adam gibi güç katmamız şart oğlu şart. sağ bekte yine benzer durum geçerli.

    son olarak transferlerin gecikme lüksü yok. bu sezon şampiyonlar liginde play off’tayız ve seri başı değiliz. muhtemel rakipler içerisinde shaktar, dinamo zagreb gibi sert takımlar var.

    dursun özbek yönetiminin hata yapma lüksü yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın