• 35851
    2024-2025 sezonu planlamasında yabancı tercihlerinin kritik olduğu takımımız.

    hala medyada dubois kalacak vs görüyorum ve şaşırıyorum.

    kabaca hesap yapalım. takımdaki kalacak ve alınacak transferlerle beraber yabancı oyuncuları kimler olacak ya da transferler kimler olacak.

    muslera- köhn- torro- ziyech- mertens- icardi. 6 tane yabancımız bizimle bu sezonda devam edecek gibi duruyor. buraya sanchez ve nelson'u yazmadım.

    şuan için eksik olan ve kesin olarak yabancı transferi gereken bölgeler ise şunlar. nelson/sanchez/ ya da stoper- sağ bek- orta saha- 10 numara.

    yani 6 olan var ve 4 tane de kesin transfer isteyen bölge var. etti bu sayı 10. geriye kalıyor 2 kontenjan. bu kontenjanlarının birinin ben kesinlikle yedek forvet olacağını düşünüyorum. ve zurnanın zırt dediği yere geliyoruz. 12. kontenjan kim olacak? 2. stoper mi? yedek kanat mı? ben sanchez başlığında da yazdım, bunun yedek kanat olması taraftarıyım. hem ziyech'in sahada kalma oranına bağlı hem de kanat oyuncularının skor üretemediğinde çabuk kaybolmalarına bağlı.

    burada takımımız için yerli transferler de çok değerli hale geliyor.

    benim düşünceme göre isteyeceğim ilk isimlerden biri atakan karazor olur. eğer alınabilecek seviyedeyse kesinlikle zorlanmalı. diğer isteyeceğim oyuncu yusuf yazıcı. eğer kerem ya da barış 'tan biri giderse ki, ben ikisinin de kalması taraftarıyım, oğuz aydın da alınmalı. bunlar yapıldıktan sonra gurbetçi denemelerini sağ bek ve sol bek için de kullanabiliriz. can uzun vs de zorlanabilir tabi.

    aslına bakıldığı zaman büyük bir operasyona gerek yok, önemli olan nitelik olarak doğru isimleri bulmak. bunun için de bizlere düşen görev fenerbahçe'nin transferlerinden gaza gelmeyip sabırla beklemek. doğruyu bulmak için yönetime destek olmak. umarım bizler ve yönetim üzerine düşen görevi yapar ve okan hocam'la beraber 5. yıldızımızı takarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın