• 213
    eskisi gibi böyle turnuvalardan oyuncu keşfedilmiyor dünyada. abdülkerim, kerem, nelsson ve barış alper'i izleyen kulüplerin bu oyuncular hakkında az çok bir bilgisi hatta scout ekiplerinin raporlamaları vardır. ama büyük bir test yeri bu turnuvalar. daha önce oyuncu izleyen kulüpler de buradaki performansa göre karar verebilir. bizim oyuncularımızın bu testi geçmeleri bu yüzden önemli. galatasaray'ın maçlarını izleyemeyen ortalama avrupa seyircisi de mesela barış alper yaratığıyla bu turnuvada tanışabilir.

    kerem ne olursa olsun turnuva sonuna kadar satılmamalı. atacağı 1-2 gol bile 4-5 milyon euro daha fazlası demek.
    barış alper'in de bonvervisini 20 milyon eurodan 40 milyon euroya çıkaracak yer burası.
    nelsson oynayacak mı emin değilim, çok değeri değişmeyebilir.
    abdülkerim milli takımın birinci stoperi. her ne kadar yaşı genç olmasa da hâlâ transfer yapabilir. performansı milli takımın kaderini doğrudan etkileyecektir.

    ben bu dört oyuncunun da gitmesini istemem. ama ederinin üstüne olan tekliflerde tıpkı boey'de olduğu gibi hayır deme lüksümüz yok. maalesef 12 yabancı sınırında 3 tane yerli as oyuncumuzu da aynı anda takımdan gönderemeyiz. biz erden timur kriziyle ve futbolu kim yönetecek kriziyle uğraşaduralım. ama zaman akacak ve bu turnuva oynanacak. her türlü senaryoya hazırlıklı olmamız şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın