• 35836
    14 senelik çilemizin bittiği sezona (86-87) girilirken ligde şampiyonluk sayıları:

    fenerbahçe: 11
    galatasaray: 6
    trabzonspor: 6
    beşiktaş: 5

    avrupa falan henüz hikaye tabi. söz konusu tablo öyle bir gecede de değişmiyor, 92-93’ün başında bile durum aynı sırayla 12, 8, 6, 8 şeklinde. beşiktaş’ın ekstra 2 şampiyonluğunu (57, 58) bu listelere katmadım. dileyen o şekilde de düşünebilir. bugün dönüp bakınca her halükarda şaka gibi amk. nerede benim çubuklum? :(

    yani diyeceğim o ki kendilerini hala en büyük ve en başarılı takım zanneden 90’lar öncesi boomer ve x kuşağı mensubu zavallı fb’lileri ben çok iyi anlıyorum. değişen çağa kendileri ayak uyduramadılar. geçmişe takılıp kaldılar ve o yüzden kuduruyorlar. çocukluk masalları, sözde efsaneleri, sarsılmaz inançları gözlerinin önünde parça parça edildi ve çöpe atıldı takımımız tarafından.

    ülkemizin yakın tarihine bakacak olursak, aslında gözlerini bu dünyaya açıp da ilk kez tv’den ve renkli dergilerden hayatı öğrenen, bugünün şuursuz medya mensupları, futbol cahili bazı sanat sepet tayfa ve birtakım üst düzey yetkili abiler işte hepsi o jenerasyondan. kudurun amk zavallıları. bokunuzda boğulun. dayanamayacak gibi olursanız gidin harrington kupanıza sarılıp kürek takımınızı düşünün. tüplü tv’ye vhs kaset takıp sümüklü mendilinizle selçuk yula falan izleyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın