resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11699
    hak edene hak ettiği gibi tezahürat etmiş teknik direktörümüzdür. kudurtmuş, ağlatmış, incitmiştir.

    bahsi geçen tezahürat ile tüm sene galatasarayın adı verilerek küfür edilmiştir. tıpkı efsanelerimize küfür edildiği gibi. o fbli ezik haysiyetsiz top tepicilerin "şşş" diye susması, neyi ima ettiklerini anlamadığımız anlamına mı geliyor? küfür etmemiş mi olunuyor o zaman? çağlar soyüncü o karaktersizlerin yanında neden huzursuz bir şekilde oturuyordu acaba?

    ayrıca biz de hocam gibi aynı şarkıda küfür ettiğimizde belli bir takımı hedefe koymuyoruz... ne kadar galatasaray düşmanı varsa bizden nasibini alıyor. fbli şarkıcılar türkücüler yöneticiler niye üzerine alınıyor anlamadım. anneleri ile ilgili bir güvensizlikleri var galiba.

    hocama helal olsun... çok da güzel yaptı ağzına sağlık. ben de aynısını 1 hafta önce evimin etrafında bu şarkı ile gezenlere komşularıma yaptım hepsi sustu defoldu gitti sesleri kısıldı. ben anca mahalleyi susturdum hocam sağolsun hepsini susturdu. insan gibi sevinmeyi bilip şerefsizce davranmasalardı 2 gündür bambaşka şekilde sevinebilirdik... belki... ama şimdi ağlayacaklar zırlayacaklar köpek gibi bizi dinleyecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın