• 35829
    sezon bitti ve şampiyonluk yolunda oynayan ya da oynamayan hepsinin ayağına emeğine sağlık.

    başkandan, malzemecisine kadar tüm emeği geçen herkese teşekkür ederim. ne kadar çatlak ses çıksa da bunu bir şekilde yine idare edip şampiyonluk yolunda desteğini esirgemeyen renkdaşlara da teşekkürü bir borç bilirim. bu şampiyonluk çok kıymetli idi. artık geçen sene iyi oyunla bıraktığımız avrupa maceramızı bir üst kademeye çıkartma ve 5.ci yıldız mücadelesi vereceğiz.

    artık biraz dinlenmeyi bizler de hak ettik. bu sürede herkese içindeki şeytanla barışmasını tavsiye ediyorum. çünkü önümüzdeki sene ilk çatlakta bizleri un ufak etmeye çalışacak bir toplulukla savaşacağız ve bunu 3 kulvarda yapacağız. evet yine eleştireceğiz fakat bunun dozunu iyi ayarlamalıyız. transferde sabırlı olup sadece kulüpten bilgilere itibar etmeliyiz. geçen yıl bunun acısını çok çektik.

    hepimize bu şampiyonluk kutlu olsun. bu takım daha nicelerini kazanacak güce sahip. bunun için de elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. inşallah sonu yine şampiyonluk olacak. 25. şampiyonluk kutlamalarında görüşmek üzere.

    rerere..rarara...galatasaray...galatasaray...cim bom bom..
App Store'dan indirin Google Play'den alın