• 35724
    27 mayıs 2024 24. şampiyonluk kutlamaları’dan sonra eminim ki takım iskeleti bozulmazsa 2 yıl içinde avrupa kupası ya da şampiyonlar liginde yarı final gelecek.

    nerden çıktı derseniz, dünyanın her milletinden futbolcu olmasına rağmen bu adamlar bildiğin galatasaray taraftarı olmuşlar. göze batan modu düşük iki kişi vardı kutlamalarda kerem aktürkoğlu ve tanguy ndombele ki ikisi de ayrılacaklar anlaşılan.

    as kadro için;
    muslera, nelsson, apo, sanchez, köhn, torreira, barış, icardi.
    rotasyon için;
    günay, emin, kaan, demirbay, berkan, mertens, ziyech.

    bunlar elde tutulup, as sağ bek, yedek sol bek, as 8 ya da 6 numara -hocanın isteğine göre-, as 10 numara, yedek forvet takviyeleri yapılabilirse en az iki sene daha üst üste şampiyon olur kendi rekorumuzu egale ederiz.

    durum buyken zaniolo, kerem, zaha isimlerinden gelecek gelir önem arz ediyor. üçünden 35-40 arası bir para girişi olsa tadından yenmez. bunların üstüne iyi paraya olmak şartıyla iskeletten maksimum bir oyuncu kaybetmeyi göze almalıyız iki bile değil, o da ancak sacha’yı kaybetmemizdeki şartlar gibi şartlar olursa.

    yazdığım kadro artı transfer ihtiyaçları 20 eder, geri kalanı da alt yapı ve yetiştirme şartını sağlayan potansiyelli futbolculardan oluşmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın