resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11671
    daha önce de yazmıştım hoca italya'ya gidecek muhabbeti çıkınca. hoca öyle hırslı ve öyle büyük galatasaray sevdalısı ki biz git demeden asla gitmez. şampiyonluk sonrası açıklamalarında da artık bu çok net herkes tarafından anlaşılmıştır diye düşünüyorum. önümüzdeki 10-20 yıl galatasaray damga vurmaya devam edecek lige, müsterih olun.

    hocamı nasıl anlatsam, nereden başlasam. ilk önce o tertemiz kalbi için teşekkür ederim. o kadar çok yakışıyor ki camiaya. bir hoca profili çizsem hayalimde hocaya çok yakın çıkardı zaten. bu kadar yıldızı bir arada oynatmak, hepsinden verim almak, takımı bir aile ortamında yönetmek, herkesi mutlu etmek, herşeyden önemlisi mıy mıy değil, galatasaray gibi, aslanlar gibi top oynayarak winner olmak.

    çatır çatır oynadık. öyle böyle değil. her türlü rekoru kırdık. camiada herkesin üzerinde anlaştığı tek kişi olabilir kendisi. yolun açık olsun hocam. ben biliyorum ki eşit şartlarda yarıştığın sürece üst üste 4 yıl şampiyon olma rekoru geride kalacak, o rekoru da kıracaksın.

    teşekkürler hocam herşey için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın