• 4450
    elbette ki kurulumunda etkisi vardır ama şu panathinaikos kadrosunu başka bir koçun eline ver, muhtemelen playofflara bile girse ucundan girerdi.

    normal sezonda 2. yaptığı yetmedi şimdi de finalde en kötü ikinci olacak konuma getirdi takımını. formda
    maccabi'ye playoffun ilk maçında yenildiğinde panathinaikos kariyerini masaya koyarak oyuncularının ve camiasının üzerindeki ölü toprağını attı ve bugün galatasaray'ın başına geçtiğinden beri kendisine sistematik saldırı yapan kulübü sahada ezerek finale yazdırdı takımını.

    açıkçası önce geçen hafta fenerbahçe'ye yenilmemiz, ardından karşıyaka'ya yenilmemiz ardın da tüm sene fenerbahçe destekçiliği yapmış beşiktaş'ın son dk golüyle trabzon'dan kupayı alması bana bu maçın da yine istemediğim şekilde biterek fenerbahçe'nin kazanacağını ve hafta sonu da travmatik şekilde konya'ya yenileceğimizi düşündürtmüştü; ama ergin hoca geçen haftadan beri süregelen kötü düşüncelerimi terse çevirdi. adeta dur dedi. ayrıca teşekkür ederim kendisine.

    ergin hoca bir galatasaray değeridir. umarım bir gün gerçekten ergin hoca'ya layık bütçe ile yarışmacı bir basketbol takımı izleriz galatasaray'da.

    tabii ondan önce nba'da koçluk yaparken görmek isteriz ergin hoca'yı, hocalığı da reytingi de yakışır oraya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın