resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11541
    galatasaray’ımızın göz bebeği hocamız. rekorların takımının başındaki rekortmen teknik direktör. 17 maç üst üste kazandırdığı takımı bir maç kötü oynadı. hangi maç olduğu önemli değil. sadece bir maçı kazanamayacak pozisyonları yaratamadı. yarattığı maçların arasında arasında içerde dışarda bayern maçları, man utd maçları var. sonuç memnun etmese de 2 kopenhag maçını da kazandırcak pozisyonlar vardı. sparta maçlarında da iyi olan taraf bizdik.
    iki mağlubiyetimizden ilki olan hatay maçını da kazanacak pozisyonları üretti bu takım. sadece bir maçta tökezledi. o maça kadar da tam 17 maç kazandı. başka ligde şampiyonluğu ilan ederdi.
    biz galatasaraylıyız. maçı haketmedik. hakedecek futbolu oynamadık. bu yüzden faul olan gol ile yenilmemize kimse ses çıkarmadı. haketmemiştik. hatta maçı çevirsek dahi sevinemezdim. şampiyonluğu bir gün sonra falan kutlardım heralde.
    ama okan buruk’un istifasını istemek nasıl bir kafanın ürünü çözemedim. cidden çözemedim. bütün sözlüğün aynı düşünebileceği tek konu okan buruk konusu sanırdım. ama yanılmışım. ben burdan başarıların devamını ve uzun galatasaraylı yıllar diliyorum hocama.
    son olarak hatay yenilgisi sonrası ortalık yangın yeriyken yazdığım bir entry’i paylaşmak istiyorum. referans sebebiyle silinmesin diye kopyalıyorum affınıza sığınarak.
    entry:

    herkes hazır olsun. emniyet kemerlerinizi bağlayın. uçuşa geçiyoruz. emin olduğumuz bir şey var ki o da hatay yenilgisinden güçlenerek, takımı güçlendirerek çıkacağıdır. bence hatay yenilgisini aklınızda tutun. çünkü birbirimize en son ne zaman yenilmiştik diye soracağız.
    12 kasım 2023 22:08
App Store'dan indirin Google Play'den alın