resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11434
    eleştirerek başlayayım. bu sezon öncesi ve devre arası transfer başarısızlığımızda hocamızın da büyük payı var. ya karar sürecinde çok silik kalmış ya da alınacak oyunları iyi analiz etmemiş. boşa savrulan milyon eurolar bu sezonun özeti olabilir. boşa diyorum çünkü süper lig şampiyonluğu için bu kadar para harcamaya gerek yoktu. hali hazırda elimizdeki iskelete birkaç genç takviyesi yeterliydi. zaha aslında iyi transferdi ama onu da takıma adapte edemedi. sanchez tek doğru transfer.

    transfer mevzusu haricinde bu sezon şampiyon olamasa bile çok başarılı iki yıl geçirdi kulübümüzde. geçen yıl önceki sezonu 13. sırada bitirmiş takımı aldı galibiyet serisi rekoru kırarak şampiyon yaptı. bu sezon avrupa’da pek çok maçta adımızı dünyaya duyurdu, kendi galibiyet rekorunu tekrar kırdı , oyuncularla çok iyi diyalog geliştirdi ve taktiksel anlamda müthiş maçlar çıkardı .

    bütün kariyeri dünyanın en büyük kulüplerinde geçmiş olan thomas tuchel’in bile real madrid maçında nasıl taktiksel ve oyuncu değişikliği hataları yaptığını gördük. hata yapmak insana mahsustur. hocamızın da illaki hataları olmuştur. fakat küme düşme hattında ayaklar altında sürünen futbol takımımızı tekrardan şahlandıran birkaç kişiden biri okan hoca’dır. lütfen kendi kıymetlerimizin farkında olalım. ilk yenilgide kazan kaldırmayalım. futbolcular gibi hocalar da kendini geliştirir. okan hoca da inşallah ileride avrupanın sayılı hocalarından biri olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın