resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11433
    genç, tecrübeli, şampiyon teknik direktörümüz.

    kendisini geliştirmek için epey yol var önünde. şu an yaptığı hataları, çözemediği sorunları tecrübeyle halledecek. gelişecek. eğer bunları yapmazsa sıradan teknik direktörler listesine girer. çünkü günümüz genç teknik direktörlerinin çoğu artık sürekli değişim ve gelişime uyum sağlayan isimler.

    okan hoca bizimle geçirdiği 2 sezonda maalesef kapanan, kompakt oynayan takımları çözmenin yollarını bulamadı. hep o aşamada oyuncuların kabiliyetine, inisiyatifine bıraktı bu çözümü. bir de duran toplar için çalışması var o sayede açabilirsek açıyoruz rakibi. oyun sistemi başa baş oynayan ya da daha iyi takımlara karşı iyi işler yaparken "savunma yapayım atarsam atarım" taktiği ile oynayan takımlara karşı yetersiz bir performans gösteriyor. özellikle ilk golü atana kadar çok zorlanıyoruz.

    olmadık kazalara kurban gitmezsek en az 2-3 yıl daha birlikteliğimiz devam eder. oyun sistemiyle avrupa'da kupa bekliyorum bu süreçte. yeter ki bir kuzey avrupa takımına denk gelip yine takılmayalım. başımızın belaları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın