• 111
    kendisini ne tanırım ne ederim. basına düşen özellikleri yüzünden sevmem ama sağlam galatasaraylıdır. şayet dün akşam sportif a.ş. de olsaydı o stadı basan, emekçileri darp edenlere beton bloklarını monte ederdi bir tek buna eminim. asla o statta şova izin vermezdi…

    zaten sen kolay dokunulabildiğin için bu haldesin. adam gitti cumhurbaşkanının dünürünü aldı yanına, boşunamı aldı? bizim entellektüeller ise böyle aga, mafya tipli insanları sevmezler. lan sanki avrupadayız, avrupai bir sistem var burada! dün almanya’da şu hareket yapılsa mesela, bunu yapan ne futbolcu ne yönetici bir daha stadın kapısından geçemez. bu ülkede herkese anladığı dilden konuşacaksın! bu sene bizim takım iyi olmasa sen hakem ittirmesi ile bugünlere gelen fenerden şampiyonluk mu alabilecektin?

    seneye güçlü insanlar alınmaz ise sportif a.ş. ye istediğin kadar iyi oyna şampiyon olamayabililirsin. erden timur neden sindi? öyle konuşan adam neden sustu? çünkü yalnız! onun yanına çok güçlü figürler alınmalı. ağar gibi yani… ve abdürrahim albayrak da florya’ya getirilmeli. o da dün gece olsa ölümüne savunurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın