• 1411
    dün stadda maçı izlerken muslerayı saymıyorum nelsson, barış alper ve torreira hariç diğer hiçbir futbolcunun varlık gösteremediği maç olarak hafızalarıma kazındı. takımda hırsa dair ibare 0'dı. bu konsantrasyon vs.. ile açıklanamaz. hiç kimse top oynamayı istememiş gibi maça çıkmıştı. hani sanki örnek olarak veriyorum gerçekliğinden değil ama hocaya karşı bir tepki gösterelim bu adamı yiyelim kafasında top oynandı.

    maç başlamadan mert hakan kışkırtmaları sonrasında yaptığın koreografi üzerine 80 dakika 10 kişi oynayan takıma evinde şut atamadan şu mağlubiyeti almak rezalettir. hadi ilk 60 dakika konsantrasyon kaybı yaşarsın peki kalan 37 dakika nasıl hırsa dair takımda hiçbir reaksiyon olmaz inanamıyorum.

    hiçbir şey yapamadın insan bari 30 metreden iki tane şut dener veya 3-4 kez doldur boşalt oynayıp içeriyi karıştırmaya çalışırdı. dakika 90+4 hala defanstan pasla top sürerek kafasına göre takılmaya çalışıyordu takım.

    icardi her gol sonrası uyku işareti yaptığın rakibine karşı yürümekten başka bir şey yapmadı. arkadaşlarını pozisyonlar içerisinde uyarıp ayağa kaldırmaya bile çalışmadı.

    bu maçın arka planında farklı bir iş var ama inanın çözemedim. her neyse sonuç olarak mert hakan, ismail kartal ve ali koç üçlüsünün ağzında dalga konusu oldun. stadında öyle ahkam keserler işte sende oturur izlersin.
    galatasaray haftaya şampiyon olur ama bu maç sonrası okan hocamın soyadına yakışır şekilde buruk şekilde geçer. 99 puan aldığın veya 100-102 puanla şampiyon bitireceğin sezonun finali böyle olmamalıydı. yazıklar olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın