resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11556
    ziyech maç içerisinde defalarca ferdi tarafından ezilmesine rağmen bir kez bile kanatları değiştirmeyi düşünmedi. maalesef o da rehavete kapılmış, şampiyonluğu cepte görüyordu. bunca kötü oyuna rağmen golü yiyene kadar sahaya müdahale edemedi (yine).

    71. dakikada golü yedikten 2 dk. sonra köhn yerine kerem'i oyuna aldı (nasıl yani?). görünen o ki hoca golün hesabını köhn'e kesmiş. nellson yerine oyuna zaha girdi ve kaan ayhan stopere geçti. haftalardır takımı ayakta tutan nellson oyundan çıkıyor ve kaan ayhan sahada kalıyor. bu değişiklikler maalesef taktiksel değil, hiçbir anlamı da yok.

    maçı izleyen herkes, ikinci yarının başında ziyech ve kerem d. ikilisinin oyundan çıkması gerektiğini biliyordu. hoca ilk yarı neyden memnun kaldı da kadroyu bozmadı bilemiyorum. kerem mi görevini yaptı yoksa ziyech mi kaleyi bombardımana tuttu. rakip kaleci livakovic'i gören oldu mu mesela maçta?

    maç boyunca bir kez bile rakip defansın arkasına adam kaçırmayı denemedik. bir kez bile!
    okan hoca bu maçı cepte görüyordu ve hiç çalışmamıştı. görünen köy kılavuz istemez.

    hocayı 2 senelik performansından dolayı tebrik ediyorum. haftayı 2 kez üst üste şampiyon olmuş bir teknik direktör olarak kapatacağından da eminim. ancak dün sahadaki oyun planını bir kez daha görmek istemiyorum. copenhag, sparta prag ve son fenerbahçe maçı. hepsi final niteliğinde maçlardı ve hepsinde bozguna uğradık. bu tür maçlara daha iyi hazırlanmalı ve oyuncu değiştirme konusunda daha hızlı olmalı.

    (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın