resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11529
    bu sezon ve geçen sezon oynattığı futbolla benim nazarımda başarılı hocadır. daha geçen haftaya kadar kırılmadık rekor bırakmayan bir adamdı. herkes öve öve bitiremiyordu. ne oldu evinde fenerbahçe'ye yenildi, sampiyon olamadı.

    yaptığı herşeyi silip atmak için geçerli bir neden mi ? sözlüğe ve sosyal medyaya göre evet.

    galatasaray seviyesi diye birşey tutturduk kimseyi de oraya yakıştıramıyoruz. geçen sezon üst üste maç kazanma rekorunu kıran da okan hoca, bu sezon o rekoru geliştirip 17 maça çıkaran da okan hoca.

    yani süper lig tarihinde bunu yapabilen bir hoca yok, bu puan ortalamasını yakalayan bir hoca yok. bu rekorların hepsinin sahibi, seni geçen sezon şampiyon yapmış hocan.

    ne arıyoruz tam olarak ? herşeyi her dakika doğru yapan bir adam dünya üzerinde var mı, bıraktım futbolu.

    fenerbahçe maçında kendi kafasında bir kadro ile çıktı, planı tutmadı. rakip senden daha iyi hazırlanmış daha iyi motive olmuş. çünkü rakibinin elinde kalan tek şey seni burada şampiyon yapmamak. senin ise beraberlikte şampiyon olma opsiyonun var, bunun gerginliğini yaşadık, hem tribün, hem oyuncular, hem hoca. bunun tüm suçlusu neden bir anda hoca oldu.

    adam zaten maçtan sonra söyledi, böyle kazalara karşı 6 puan fark açtık dedi, fenerbahçe maçı bizim için kaza oldu, kötü bir günümüzdeydik, şımarıkça davrandık, bize yakışmayan bir kibir takındık ve cezasını bize en istemediğimiz takım kesti.

    evet ağzımızda acı bir tat kaldı, bu haftayı da bütün taraftara zehir etti, ama bu kadar. okan hoca ile yürünecek çok yol var, çok zafer var.

    biz fatih terim varken de 2012'de bu stadda kaybettik evet o gün dominant bir oyun oynayıp kaybettik ama kaybettik işte. ha dominant oynayıp yenilmişsin, ha kötü oynayıp 10 kişilik takımı yenememişsin sonuç aynı mağlubiyet.

    okan hoca haftaya şampiyonluğu alıp haneye bir kupa daha yazdıracak, üst üste şampiyon bir takım armağan edecek, kırılmadık rekor bırakmayacak ama seviyesi galatasaray seviyesi olmadığı söylenecek ha... diyecek söz kalmadı.

    (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın