resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11513
    fatih terim 4 yılda inşa ettiği patron teknik adam karizmasını 6-0'lık macta kaybetmişti. sen de 70 maçta elde ettiğin itibarını dün yerle bir ettin. daha 2 ay önce puan puanayken şampiyon olmasa da kalması lazım diyordum dünkü maçtan sonra bugün kovulsan neden diye sormam.

    öylesine bok ettin her şeyi. icardi diye %50 diyor da maksimum %20'siyle oynayan bir adamın varken hayatını ortaya koyacak bir rakibe karşı gidip bir de üstüne kerem demirbay ve ziyech'le çıkıyorsun maça. cengiz'in sakatlanması bizim için kötü oldu, zira bir orta saha kökenli oyuncu daha 11'e girdi. adamlar arttıkça sen azaldın.

    ya herif orta sahama sertlik katsın diyerek djiku'yu 6 numaraya çekti. o djiku 20.dakikada kırmızı kart gördü. ben acaba szymanski'yi çıkarıp krunic'i alır mı diye düşünürken adam 80 dakika hiçbir değişiklik ya da ilave yapmadı orta sahaya. gerek duymadı resmen. torreira'ya bir sey olsa allah muhafaza, kaan ya da berkan'ı oraya mutlaka koyarız mesela, adam en önemli maçta hem de deplasmanda buna gerek duymadı ya. her türlü alırım ben bu maçı ve de aldı. bak bu kovulma sebebidir, net. başkan olsam soyunma odasına mutlaka iner tek tek hesap sorardım hepinizden.

    içim soğumadı dünden beri, ya nasıl rezalet bir mağlubiyettir bu ya.
    (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın