resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11511
    okan hocada insandır. belli ki maçtan önce biraz kendimizi dev aynasında görmekten o da nasibini almış. biz burda yazdık. galatasaray 3 atarız 5 atarız dediğimiz hangi maçta 3 atmış? 5 atmış? tabirimi maruz görün ama o maçlarda şeyimizi kurtarsak allah bin bereket versin. bu da öyle bir maçtı. oyuncusundan hocasına, taraftarından yönetimine herkes bulutlarda geziyordu maç öncesi. bir tane kaloriferci ve şaklaban çıktı, ekstra hiçbir şey yapmadan (futbol anlamında) seni alt etti. biz yine şampiyon oluruz orada bir sıkıntı görmüyorum. ama herkesin şapkayı öne koyup bir düşünmesi gerekiyor bu maç sonrasında.
    cem uzan tabiri ile, "sahada turist ömer gibi gezenlerle görüşeceğiz"

    başarı istiyorsak bu yaz transfer sezonunda çok radikal değişiklikler yapılması gerekiyor. bana karagümrük maçını çözecek 4 milyon euro maaşlı bir oyuncu lazım değil. onu zaten berkan 1 milyondan az paraya yapıyor. bize büyük maçları çözebilecek futbolcular lazım.

    hocamıza güveniyorum. üstteki ayak takımının seçim zart zurt bittikten sonra yeni sezona güzel bir giriş yapacağından şüphem yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın