resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11419
    sezon basindan beri kotu futbol oynatiyor diye bas bas bagirdigim hoca. avrupa maclarinda 1-2 gunluk parlama haric tel tel dokulduk. kalitesi yerlerde olan ligimizde puan rekoru kirmasi iyi hoca oldugunu gostermez. o zaman ismail kartal da iyi hoca? hayir ikisi de kotu hocalar. biraz olsun avrupa futbolunu takip eden bir insan bunu kolaylikla anlayabilir.

    rakibin 10 kisi kalmis sen 10 kisiye karsi bile oyun kuramiyorsun. topu hizli cevirip rakibi yoramiyorsun. sezon basindan beri oyun nasil kurulur set oyunu nasil oynanir ogretemiyorsun.

    galatasaray tarihinin en kaliteli kadrosu var elinin altinda ki zaten cogu macta inanilmaz bireysel performanslarla kazandik. gecen sezon icardi aldi sazi eline bu sezon mertens. senin hocaligin nerede tam olarak?

    sampiyon bile olsak muthis transferler bile yapsak okan buruk ile avrupada basari hayalden ibarettir. en fazla kadro kalitesiyle ligimizde sampiyon oluruz. kurucumuz tarafindan koyulan hedefe ulasabilmek istiyorsak yabanci hoca sart. ha yok biz kendi ligimizde kotu futbolla debelenip duracagiz sidik yarisiyla 1-2 daha sampiyonluk alacagiz istiyorsak okan hoca kalsin tabi. yazik.

    (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın