resim
Semih Kılıçsoy
Takım:Beşiktaş
Mevki:Santrfor
Yaş:18
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 240
    kendi kendini strese soktu ve indirgedi. 18 yaşındasın, milli takıma alınmışsın, kadroda düşünülmemişsin. gelip de ortalığı ayağa kaldırmaya ne gerek vardı. efendi gibi ümit millide gollerini atıp işine bakacaktın.

    öte yandan büyük maçların hiç birinde hiç bir varlık gösteremeyen, son 10 küsur maçta 1 golü anca atan yıldız olmaz. ne yazık ki artık bu performansıdan sonra bir de geçmişte basın açıklamalarıyla mağduru oynama olayıyla birlikte artık milli takımda muhtemelen geniş kamp kadrosunu bile göremeyecektir. kaldı ki o dönem kendi içinde prime zamanlarını yaşarken de semih'in milli takımın forvet hattı için yetersiz ve gereksiz bir kontenjan kaplayacağını yazmıştım.

    ne olursa olsun kaan ayhan'ın bile sahadan sildiği 18 yaşında ve hiç yarışmacı bir sezon görmemiş, büyük maç performansıyla geçer not almamış bir oyuncuyu milli takımda ilk 11 oynatmazsın. böyle bir oyuncuyu kitlenmiş bir maçın son 10 dakikasında maçı çevirsin diye oyuna hiç almazsın. o nedenle semih'in milli takımda bu sene için yeri yoktu zaten. bunu görenler anlatmaya çalıştığında fanatiklikle itham edilse de gerçek buydu.

    semih seneye haddini bilerek çalışmaya devam ederse 2 sene sonra ciddi bir potansiyele dönüşebilir. ancak bugünkü semih ancak karagümrük maçında gol atar, ümit millide oynar ve a millileri tvden seyreder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın