• 3958
    belki çok kızacak, bu oyunu ilgiyle izleyen ve takımı destekleyen arkadaşlarımız, ancak bence gençlerle bir nüve oluşturmamız gereken branşımızdır.

    yoksa her yıl 5 adam gel 10 adam git, böyle olacak işler değil. ne güzel geçen sene dengesiz bir guard aldıydık bebe ruhi kılıklı. 25 yaşındaydı, dursaydı o mesela, dee bost'la falan uğraşacağına...

    çok mu zor kardeşim ncaa'de undrafted prospectler'den bir liste oluşturup, birazcık fazla maaşla 2-3 sene adamlar getirmek? getir getir, kakala sağa sola... gelen bütçeyle ismin olsun, daha iyilerini getir döngüye bağla...

    yahu dünyanın merkezi nba, onun da altyapısı ncaa diyoruz, adamların giydiği içlik dondan, sevdiği kıza kadar raporlar yayınlanıyor... biz gidiyoruz, abuk subuk adamlar peşinde koşuyoruz.

    yeboah falan övülüyor sözlükte. ne abi yeboah? geleceği mi var, potansiyeli mi var? daha halilovic'e falan gelmedik bile.

    abi jean montero diye bir adam vardı, sezon başı eleman yıllık 28 bin euro'ya top oynuyordu. adam 3 yönlü skorer, tahmini şuanki maaşı 350 bin euro falan. biz hala bost'lar dostlar bizi ayıklar kafasındayız.

    https://www.youtube.com/watch?v=X9r_VoSiKt4

    bunu beğenmeyenler için diğer önerim hugo besson. alırsın arada dengesizleşip şutuna çok güvenir, atletizmi bi tık azdır ama köpek gibi combo gard'dır. ıq'su yüksektir. italya lig diplerindeki varese ile yeni imzaladı diye biliyorum. kaç paradır ki bu adam?

    https://www.youtube.com/watch?v=bLJBRtxGDiE

    halilovic'le uğraşacağına ulm'de trevon williams diye bir oyuncu var. hem halilovic gibi geberik değil, hem de kalan bütün özelliklerde 2-3 gömlek üstte. post oyunu kuvvetli parmak hassasiyeti üst seviye. ayrıca çok çok iyi bir pasör. ribaund sezgisi iyi.

    https://www.youtube.com/watch?v=HJ_XUaIub8Q
    yazın bu 3 isme asılsan gelirdi, hoş artık zor olmuş baya.

    neyse liste uzar gider. sonuç olarak ömer yalçınkaya da gelmişken şubeye para harcamayalım boşa. belirleyin 1 milyon dolar bütçe yeterli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın