resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9697
    galatasaray'ın mevcut başkanı.

    bu adama orada burada söylediği şeylere bakarak acımayın. nedeni gayet basit çünkü bu adam iyi bir adam değil.
    en basitinden grosskreutz skandalında, avrupa'dan men alındığında, basketbol takımının sürekli transfer yasağı almasında, dünyanın en büyük koçlarından biri olan ergin ataman'ın "gerekirse para almadan devam ederim" söylemini yok sayarak kovmasında, arazilerin yok pahasına elden çıkarılmasında falan hep bu adam vardı.
    öte yandan, mustafa cengiz'in florya'yı almasından hemen sonra bu adam kulübe haciz göndertti. yüzlerce milyon tl'lik alacağımız sırf bu hacizden dolayı kullanılamadı.

    en önemlisi de nedir biliyor musunuz?
    bu adam kulübün hisse senetlerini satarak borcunu aldı. üstelik nasıl aldığını da söyleyeyim;
    7 milyon dolarlık alacağı için hisse senetlerini satacaktı. hisse senetleri değerliyken satış yaptığında, 7 milyon doların üstünde kalan parayı galatasaray'a vereceğini söyledi. peki öyle yaptı mı? tabi ki de hayır! hisse senetlerini en düşük fiyattan satarak borcunun bir kısmını aldı. hisse senetleri yükselmeye başladığında ise kalan borcunu almadı, ta ki o hisseler düşene kadar! bunu da ben kafamdan atmıyorum, rahmetli eski başkanımız mustafa cengiz bizzat kongrede söylemişti.

    dediğim gibi bu adam sağlam birisi değildir. çocukluğuna veya ne bileyim gençliğine üzülebilirsiniz ama şimdiki haline üzülürseniz, galatasaray'sız kalırsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın