• 28
    bugüne kadar kendi kendimize yapabildiğimiz yegane inşaat projesi mecidiyeköy'deki loe residance. onun da ne kadar sürede nasıl tamamlandığı, güncelde durumu malum. onun öncesinde de milattan önce florya binasını kazma kürek yapmışız. stadın çatısı, spor salonu projeleri de diğer olumsuz örnekler. kemerburgaz inşaatı ise bu noktada bizi şaşırtsa da ilk projelerdeki gs amblemi gibi olan o tesis yerine çok daha basit bir inşaat olduğu da bir gerçek ve bu projeler müşteriye sunulacak yerler değil kendi kullanımımızda olan hataları kusurları ile kabul edilecek yapılar.

    kendimiz yapmaya kalksak yine bir inşaat firmasına taşeronluk vereceğiz o adamlar yapacak ve onlar da karını koyacak. bize ilave kaynak getirebilecek tek fark satış pazarlamayı biz yaparsak daha karlı olabileceğimiz.

    bunun yanında üzerinde ipotek olan bir menkule ait bir inşaattan tapu olmadan yapılabilecek sınırlı satışta beklentilerin çok altında kalabilir. yönetimin ömrü yetmeyebilecek bir inşaatta insanların güvenini sağlamak bence kolay değil. ben şahsen üzerinde ipotek olan, yönetim istikrarının hakemlerin düdüğünde ve genel kurul üyelerinin 2 dudağı arasında olan bir kurumun üstlendiği projeden herhangi bir menkul almaya sıcak bakmam.

    diğer başkan adayı da florya'da emlakçıya sormuş kaç para eder diye. insan bir rapor hazırlatır eksper şirketlerine onu sunar işini sağlam kazığa bağlar.

    yukardaki sebepler ile ne mevcut ne de olası yeni yönetimin bu büyüklükte bir inşaat kendimiz yapabilecek düzeyde bir bilgi birikimi olmadığı ve işin elimize patlayacağı görüşündeyim. nef inşaat işe girmediği ve erden timur'un başında olmadığı hiç bir durumda kendimizin yapmasının manası yok. erden bey yönetimde olsa bile bu inşaat topuna girmez bence adama kim bilir neler söylerler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın