• 27
    kemerburgaz temel atma töreni yapılalı ve mecidiyeköy'deki gs store arazisine yapılan binadaki daireler satılalı aşağı yukarı neredeyse 2 sene kadar oldu. bu 2 proje bitti mi henüz? bitmedi. o zaman galatasaray florya'yı yapar algısı neye dayanıyor çok merak ediyorum. bu iki proje çok daha küçük ölçekli üstelik. rekabetçi takım kurup yarışacak mısın yoksa inşaat mı yapacaksın parayı hangisine ayıracaksın? bunu taraftara artıları eksileriyle nasıl anlatacaksın bu sabırsız ortamda.

    bankalar birliği anlaşmasına her sene 30 milyon dolar faiz ödüyoruz diyor yönetim. riva projesi bile başlayalı 6-7 sene oluyor hala satışlar bitmiş değil. iyi senaryoda florya da bu kadar sürdü desek (!) bizim yaptığımız durumda zaten 180-210 milyon dolar faiz giderinden kurtuluyorsun. bu hesaplamaların iyi yapılması ve genel kurulda anlatılması lazım. ben dursun özbek'i haklı buluyorum bu tartışmada.

    eldeki kuş daldaki kuştan iyidir. kendimiz bitirebileceğimiz meçhul bir projeye (önceki örnekleri emsal alarak bu yorumu yapıyorum) ölme eşeğim ölme diyeceğimize verirsin iyi bir yüklenici firmaya, bankalar birliğinden çıkacak peşinatı da alır faiz yükünden kurtulursun. sıfır borç bir galatasaray'la elde edeceğin gelirle akıllı yatırımlar yaparsan projeyi kendin yapacağında elde edeceğin gelire bir şekilde ulaşabilirsin. en iyisini galatasaray genel kurulu bilir diyip çekilelim aradan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın