resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9619
    erden timur olmasaydı ikinci başkanlığı bırak rüyasında, yapay zeka yardımıyla bile göremeyecek olan kişi. erden timur'un rüzgarı ve kişisel etkisi o kadar güçlüydü ki seçim döneminde bunu dillendirenlere fenomenlerimiz önderliğinde ağız burun girişiliyordu. tc-knk'nin pervanesi dönerken bunları yazınca sözlükte hakkınızda 30-40 tane entry giriliyordu. şimdi futbol takımı rüya gibi performansla üst üste ikinci şampiyonluğa giderken yazınca başınıza ne geleceği meçhul.

    her zaman tartışmalı, her zaman peşkeşe uygun biriydi. ilk dönemindeki fecaate rağmen neden seçtiniz dendiğinde "iktidarla kavga etmekten usandık" denilen biriyidi. galatasarayla yatıp kalktığını iddia eden kamuoyunun bütün bunları unutup da "seçim iklimi" gelip dayandığında sorulan bir soruyla bunu ilk defa duymuş gibi yapması düşündürücü.

    erden timur'un iki sene courtside'da ağırladığı, deplasmanlara getirip götürdüğü, seçim zamanı mekan mekan gezdirdiği adamların gazıyla desteği aldı. kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesabı, futbolda başarı gelince kendisine de kaybedenler karması yönetimine de kimse iki sene tek laf etmedi. allahtan karşımızda ali koç var da bir servet yatırdığı troll ordusuyla, bu konuları kaşıyıp gerçek bir huzursuzluk yaratmak yerine organize ancak amatör bir kötülükle gerçek dışı hikayeler ürettirip pazarlamaya çalıştı sadece.

    kendisinin girecek ekip kuramadığı seçim sırf o girsin diye ertelenirken, erden abi mikrofon mikrofon gezip destek toplarken, tabiri caizse ilk döneminde kulübün canını elinden zor kurtarmışken galatasaray için çok daha kritik bir dönemde tekrardan başkanlık verilirken herkes ordaydı.

    şimdi acaba peşkeş çekti mi çekmedi mi, çektiyse nereye çekti, ne kadarını çekti falan diye dövünmek anlamsız. galatasaray'ın sahibiyim diye gerine gerine gezinen, yaz girişi adanın havuzu kazara 15 gün geç açılsa kazan kaldıran monşerimsi tayfa düşünsün...
App Store'dan indirin Google Play'den alın