resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9590
    vakt-i zamanında kasa kolaylığı adı altında kulübe verdiği para üzerinden faiz işletip tefecilik yapan ve galatasaray üzerinden zenginleşen, yeğeninin kendi otelinde yaptığı konaklamanın masraflarını galatasaray'a faturalandırıp yine üzerimizden kazanç sağlayan, florya'yı ağabeyinin çiftliğine çevirip transferler üzerinden tertemiz komisyon yiyen mevcut başkan.

    bir önceki döneminde florya'yı peşkeş çekmiş, işi nihayete erdirebilmek için fatih terim'le sözleşme imzalayıp baskın seçime gitmiş ancak rahmetli başkan mustafa cengiz tarafından galatasaray'ı amiyane tabirle 'yolması' engellenmiş kişinin adıdır dursun özbek. kendisi bu kulübün tarihi boyunca başına gelen en kötü şeydir. okan buruk'un ve erden timur'un futbolda yarattığı başarı hikayesine kapılmasın taraftarımız, bu ikilinin elinin değmediği diğer tüm branşlarda felaket haldeyiz. buruk&timur ortaklığının yarattığı illüzyon dursun özbek'i iyi göstermesin size, güncelde süheyl batum ve fatih altaylı'nın dile getirdiği iddiaları da bu gözle değerlendirsin taraftar ve hazirun.

    bu adam hukukun işlediği bir ülkede tefecilik yapma suçundan hapis yatmalıydı, ancak her fırsatta yıkayıp yaladığı, yanağından makas verdirdiği ankara'daki ahbapları sayesinde gelip tekrar galatasaray'a başkan oldu. kendisi galatasaray'da başkanken seçime girip kaybeden ilk ve tek isimdir. bunun ikinci kez gerçekleşmesinden daha çok istediğim herhangi bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın