resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9592
    kendisine rakip çıkmasını ben şahsen olumsuz karşılamıyorum. dursun özbek bir önceki başkanlık dönemini rezil geçirmiş biridir. akrabalarının yeğenlerinin kulüpte cirit attığı günleri ne çabuk unuttuk? hiçbir zaman sorgusuz sualsiz güvenilmemesi gerekiyor. evet bu 2 senede başarılı bir dönem geçiriyor ama bu başarısının büyük çoğunluğunu okan buruk'a ve erden timur'a borçlu. hatta tamamına yakınını bu iki galatasaray'ın aslanına borçlu. futbolda herhangi bir başarısızlık olsaydı tekrar aday olacak mıydı?

    amatör branşlarda işler harika mı ilerliyor?
    verilen sözler tutuldu mu?
    galatasaray'ın gayrimenkulleri peşkeş mi çekiliyor?
    bankalar birliğinden çıkıldı mı?
    kemerburgaz bitti mi?
    salonlar yapıldı mı?

    sorularını çıkıp teker teker açıklamak zorunda. tek aday girdiği seçimde açıklama zahmetine girer mi? bizler galatasaraylıyız. hiçbir şahsa sorgusuz sualsiz inanmamalı ve güvenmemeliyiz. okan buruk bu sene azıcık tökezlese sizce dursun özbek tekrar başkan seçilebilir mi? net olarak seçilemezdi. sene içinde federasyona, rakip takımın terörist yöneticilerine okan buruk ve erden timur cevap veriyordu. şu an kasıla kasıla yürüyen yönetim listesi kuyruğunu kıstırıp gizleniyordu. ne transferlerde bir halta yarıyorlar ne de sezon içi mücadelede. gördüğüm kadarıyla diğer branşlarda da işler iyi gitmiyor.

    genel kurulda olabildiğince kenara sıkıştırılmalı ve her icraatı didik didik edilmeli. rahat bir seçim süreci geçirmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın