• 101
    umarım bir basın toplantısında, galatasaray beka sorunudur diyen ali koç hakkında ne düşünüyorsunuz diye sorulur. cevabını çok merak ediyorum, galatasaray'ın haklarını savunacağına adım kadar eminim.

    ali koç muhalefetin içindeki aptal insanlardan kendine bir sığınak yaptı. o sığınağa saklanarak her şeyi yapmayı, söylemeyi kendinde hak görüyor. yükselenim beşiktaş, ali koç cumhurbaşkanı olsun hepsi aynı kafanın ürünü. galatasaray'ın kendi uğur dündar'ına ihtiyacı yok. galatasaray siyaset üstü kalmaya devam edecek. gidip istedikleri stk'da atatürkçülük oynayabilirler.

    medyada bir kişi cumhurbaşkanı akrabasının, ali koç yönetiminde ne işi var diye sorsun, sorgulasın. bu samimiyet testi verilsin. sonra biz kendi içimizde samimi olarak siyasetle irtibatımız ne olmalı diye sorgularız. ali koç cumhubarşkanı akrabasının arkasına sığınarak, hakemlerin üstünde her türlü baskıyı kuracak, bizler izleyeceğiz. istenilen, sinmiş, pısırık bir galatasaray. yoksa galatasaray'ın gram hakları umrunda olduğunu düşünmüyorum da inanmıyorum da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın