resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 4590
    galatasaray'ı ne kadar çok sevdiği ve geçmişteki hizmetleri tartışılmaz bence. kendisinin özellikle yabancı futbolcuların kendilerini evlerinde hissetmesi anlamında çok ciddi destekleri olduğu konusunda kimse aksini iddaa etmez sanırım.
    ancak son döneminde biraz fazla yetki ve sorumluluk aldığında, özellikle transferler konusunda, bunun altından pek de kalkamadığına üzülerek şahit olduk. bu demek oluyor ki kendisi iyi yönetemediği ve başarılı olamadığı sorumluluk alanları yerine sadece başarısının tescilli olduğu, oyuncu adaptasyonları, problem çözme, florya'nın (yetişirse kemerburgaz'ın) ahenginin sağlanması konularında görev alacaksa buyursun gelsin.
    lakin bundan çok daha önemlisi bence şu;
    görülüyor ki yalı çocuğu kolay kolay görevini bırakmayacak.
    (bkz: yenilen pehlivan güreşe doymaz)
    bu durumda, isimler de muhakkak önemli ama yeni yönetimde şahsi ticari işlerinde özellikle koç grubu ile organik bağı bulunmayan isimlerin olmasını tercih ederim. hakkımız yendiğinde, firmasının koç grubu ile olan anlaşmalarına halel gelmesin diye ortaya çıkıp kamuoyuna ve ilgili kurumlara ayar veremeyecekler yol yakınken yönetici olma sevdasından vazgeçsinler lütfen.
    taraftarın sinirinden ve öfkesinden kendini silkme noktasına geldiği durumlarda uyuyan güzel modunda bir yönetim ve yönetici istemiyorum ben şahsen...
App Store'dan indirin Google Play'den alın