resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11103
    galatasaray'ın ferguson'u, simeone'si olacaktır. bayern ve manu'ya bu yıl kafa tutsak da eksik olan birkaç parça ve şanssızlık yüzünden istenilen olmadı. ancak gelecek yıl daha güçlü ve iddialı şekilde yerimizi alacağız.

    gitmesi durumunda mumla aranacaktır. taraftar efsunlanmış gibi adeta. böylesi galibiyet oranlarını bir kez daha yaşarken görebilecek miyiz meçhul. eyüpspor'u o kalite farkıyla lige çıkarıp program program taktik deha gibi gezen adamlar uzak dursun. kaldı ki biz niye hocaya alternatif arıyoruz, ne gerek var, suyu neden bulandırıyoruz?

    ücretse ücret. zamanında muslera için de teklifler varken takımda tutabilmenin bir yolu vardı. gerekirse tete, ndombele, zaha, oliviera gibi bir ton isme verdiğimiz bütçenin yarısını hocaya aktarıp kulübede tutarız. atletico madrid de simeone için bunu göze alıyor. galatasaray genlerine en uygun hocadır. istikrar, başarının temelinde de hoca ile uzun vadeli bir projemizin olması yatacaktır.

    ligde 5. yıldızı almak, avrupa ligi kazanmak gibi kısa vadeli hedeflerin ötesini düşünmeliyiz. her yıl şampiyonlar ligi'nde çeyrek finalin gediklisi olabilecek bir galatasaray için yürüyecek daha çok yolumuz var.

    anlamadığım şekilde bizim camiada bir rotasyon aşkı oluştu. zamanında muslera gitsin, onur kıvrak gelsin diyen zihniyet herkese yayılmış gibi. performansı yükselen kim varsa satalım aşkıyla tutuştu taraftar. yerine gelen kesinlikle aynı performansı verecek nasılsa di mi? öyle bir garantimiz var çünkü. aynısı teknik heyet için de oluşmuş durumda.

    okan hoca gitsin, arda gelsin, sıçıp batırsa da dert değil. sonrasında okan hocanın avrupa'da başarısız bir macera geçirmesini bekleyelim. sonraki sene 2. okan buruk dönemi başlasın. derdimiz ne? neden süreklilik kovalamıyoruz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın