resim
Mario Barwuah Balotelli
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.89
Uyruk:İtalya
  • 1562
    adana demirspora ilk geldiğinde (2 sezon önce) hemen her iç saha maçında canlı izledim kendisini. o zaman henüz 31 yaşında ve şu anki halinden rahat 8-10 kilo daha zayıftı. ona rağmen gerçek anlamda takımı 10 kişi oynatıyordu. takım hızlı hücuma çıkarken bazen yetişemiyordu bile pozisyon almak için. orta alanda top alıp, koşmaya üşenip şut atmışlığı da az değil.

    spor yorumcuları dahil çoğu kişi anadolu takımı maçını (büyüklerle oynadıkları hariç) izlemediginden, özetlerde çok iyi, televizyondan izlenirken zaman zaman iyi görünse de, canlı hali gerçekten çekilir çile degildir, yürümeye dahi mecali yok. zaten montella gönderilmesini istemişti ve gitmişti. maçtan çıkarken afra tafralarını saymıyorum bile.

    kumaşı olağanüstü bir oyuncu zaten. kariyeri belli adamın. ama 31 yaşında neden yolu türkiye'ye daha da garibi anadolu takımına geldiği de belli. futbolda en önemli şey yetenek değil çalışma ve kendine bakma. bunu yapamayınca balotelli bile olsan en fazla süper ligde adana'da takılırsın. arada iki güzel hareket, iki jeneriklik golünü görürüz, o da olumlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın