• 35564
    nelsson, zaha, ziyech, tete, ndombele, aurier, vinicius, sergio, zaniolo, dubois, cicaldau, ross'la yollarini ayirmasini umdugum takim. tam 12 yabanci oyuncu, toplam maliyetleri yillik 30 milyon euro'nun uzerinde. yerlilerden de kerem'le yollarin ayrilmasi muhtemel. genclerden eyup, metehan, ali turap, kazimcan, yusuf, sirachan, hamza kiralanir.

    yani cok ciddi bir kadro bosalmasi galatasaray'i bekliyor. bu galatasaray'in yapilanmasini tarih yazmaya hazir hale getirmek icin muthis bir firsat.

    geri gelecek genc galatasaraylilar emin ve yunus'a ek olarak oguz aydin, erencan yardimci, ve yasin ozcan nokta atisi olacaktir. bu oyuncular gecen yil liglerinde kendilerini kanitlayarak gelecekler, ve 60 maca cikacak bir galatasaray'in rotasyon oyuncusu olabilecekler. hepsi cok yonlu, fizik kalitesi yuksek (ya da yunus ozelinde gecmise gore yukselmis), ve teknik direktorler icin kullanisli oyuncular.

    ek olarak da 5 nokta yabanci transfer gerekiyor...
    bir sag bek,
    bir orta saha- ki en kritik transfer,
    bir sol kanat,
    bir 10 numara,
    bir de yedek santrfor.

    kale: muslera, gunay
    sag bek: transfer, kaan
    stoper: davinson, apokerim, emin
    sol bek: kohn, yasin
    merkez orta: transfer, torreira, kerem d, berkan
    kanat: baris, transfer, yunus, oguz
    10: transfer, mertens
    santrfor: icardi, transfer, erencan

    sonuc: toplamda 21 kisilik, 11 yabancili, iskeletini koruyup genc ve fizik kalitesi yuksek takviyeler yapmis olan, bir cok joker oyuncuya sahip, kulupte yetismis emin, erencan ve yunus'u da iceren, bunu yaparken maas yukunu rahatlatan ve maddi olarak riske girmeyen, gumbur gumbur bir galatasaray. baslarinda da okan buruk.

    bankalar birliginden cikis, yeni kemerburgaz tesisleri, yeni sampiyonlar ligi de cabasi. tarihte bir kirilma noktasi olabilecek bir yaz... hayirlisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın