resim
Oğuz Aydın
Takım:Alanyaspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 106
    ligin ilk yarısında sol kenarda ters ayakla etkili olamayı beceremedi ama 2. yarıyla beraber sağ kanatta 8 gol 4 asist gibi saçma sapan bir istatistiğe ulaştı ki, hemen hemen rashica gibi kullanılmasına rağmen bu kadar etkili olması bi ışık yaktı açıkçası. tabi ondan daha hücumcu ve hızlı olması da cabası.

    mustafa demirtaş ise 3'büyükler için çok iyi bir bek olabileceğinden bahsetmiş. gerçekten de fiziksel olarak bu kadar albenili, teknik olarak da belli bir eşikteki kenar oyuncularını büyük takım hücumcu bekine evirmek, özellikle bu özelliklere sahip oyuncuları olduğundan çok daha iyi bir hale getirebiliyor. zira koridor kullanımı ciddi anlamda iyi.

    barış alper'i kanat forvet değil de sadece çizgi oyuncusu olarak kullandığımızda, performansı da o koridorun doluluğuna göre şekilleniyordu. fakat ne zaman koridor oyunculuğunu sol beke geçip sürekli alan bulabildiği bir konumda yaptırdık, o zaman istisnasız her maçta da anomal seviyede bir hücum etkinliğine kavuştu.

    özetle 3 milyon civarlarına gözü kapalı denenebilir bi oyuncu ama gel gelelim alanya'nın kapıyı 5-6 milyonlardan aşağı açması pek mümkün gözükmediği için transferine olumlu bakmak şimdilik çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın