• 420
    okan buruk ve futbolcularımızın özel bir teşekkürü hak ettikleri sezon.

    sizler her hafta ya maçı ditenç görmeden rakibinden teslim alabilen veya bu olmuyorsa var şikesiyle, penaltı jokeriyle maçlarını kazanan bir takıma karşı alın terinizle, onurunuzla ve kalitenizle mücadele edip tarihin en çok puan toplayan galatasaray’ı oldunuz.

    32 haftada fenerbahçe pek çoğumuzu haksızlığa uğrama hissini yaşatarak üzmeye çalıştı. her maçlarını mide bulandıracak kadar usulsüz şekilde kazanıp spor gecelerimizi zehir etmeye çalıştılar ama okan buruk ve galatasaray takımı, yani takımımız 32 haftada 28 galibiyet aldı ve sadece 1 kez yenildi. üstelik hepsi de alın teriyle elde edilen puanlar. 32 haftada 28 kez kazanmak fenerbahçelilerde “bu takım asla yenilmeyecek mi ühühühü” travması oluşturmuştur. ben hep şampiyonluk odaklı baktığım için kendi başardığımız istatistiği göz ardı etmişim. biz 32 haftanın rekor puanını aldık!

    siz belki 32 haftadır her maç bizlerle alay edercesine haksız şekilde maç kazanıyorsunuz ama biz de 32 haftanın sonunda sizin 2 puan önünüzdeyiz. tarihin en çok kazanan galatasaray’ını yaşatıyoruz size. işte bu da size dert olsun.

    teşekkürler okan buruk, teşekkürler galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın